Zevende editie Beursvloer Assen

Assen

In Theater/Bioscoop de Nieuwe Kolk vindt 12 oktober van 16.00 tot 18.00 uur de zevende editie plaats van de Beursvloer Assen. Een initiatief van de Asser Uitdaging, onderdeel van de stichting AssenvoorAssen. Nieuw is dat alle deelnemers voorafgaand aan de Beursvloer in 30 minuten worden klaargestoomd.

Reggy Broekhuijse van Goede Zaken en Monique Huizenga van de Asser Uitdaging helpen de deelnemers bij de voorbereiding ten aanzien van de Beursvloer. Zij leggen kort de spelregels uit en geven tips en adviezen waardoor de deelnemers nog meer rendement kunnen behalen tijden het handelen. Om 17.00 uur wordt de officiële opening van de Beursvloer verricht door burgemeester Marco Out waarna de aanwezige bedrijven, stichtingen, verenigingen, overheid en scholen met elkaar in gesprek kunnen om te kijken of zij iets voor elkaar kunnen betekenen. In iets meer dan een uur worden vragen en aanbiedingen op het gebied van Advies, Menskracht, Materialen en Middelen aan elkaar gekoppeld. Bijna alles is mogelijk zolang er maar niet om geld wordt gevraagd. Het matchen wordt begeleid door bevlogen hoekmannen en -vrouwen en het doel van de dag is om zoveel mogelijk matches te sluiten. Op deze manier wordt het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de regio Assen gestimuleerd en ontstaan er verbindingen tussen bedrijven en organisaties die anders niet snel tot stand komen. Aanmelden voor de Beursvloer en het indienen van vraag en aanbod kan via de website: www.asseruitdaging.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama