Spelers van v.v. LEO JO17-1 in het nieuw

Loon

Spelers van v.v. LEO JO17-1 zijn afgelopen week voorzien van nieuwe truien. Dit met dank aan sponsor Centric welke zich elk jaar inzet voor jeugdsportsponsoring. Dit doen ze door een bedrag beschikbaar te stellen voor sportende kinderen van werknemers.

De truien zijn bedoeld om uniformiteit uit te stralen voor de wedstrijden en worden derhalve dan ook gedragen tijdens de warming-up. Ook kan er in de truien getraind worden. Afgelopen zaterdag won v.v. LEO (Loon) JO17-1 van ACV JO17-2 met 6-1 en nu wacht aanstaande donderdag om 19:30 uur de confrontatie met de koploper Musselkanaal JO17-1 op sportpark Marsdiek te Loon. LEO bezet op dit moment de derde plaats dus dit beloofd een spannende wedstrijd te worden. zijn voorzien van nieuwe truien. Dit met dank aan sponsor Centric welke zich ieder jaar inzet voor jeugdsportsponsoring. Dit doen ze door een bedrag beschikbaar te stellen voor sportende kinderen van werknemers De truien zijn bedoeld om uniformiteit uit te stralen voor de wedstrijden en worden derhalve dan ook gedragen tijdens de warming-up. Ook kan er in de truien getraind worden. Afgelopen zaterdag won v.v. LEO (Loon) JO17-1 van ACV JO17-2 met 6-1 en nu wacht aanstaande donderdag om 19:30 uur de confrontatie met de koploper Musselkanaal JO17-1 op sportpark Marsdiek te Loon. LEO bezet op dit moment de derde plaats dus dit beloofd een spannende wedstrijd te worden.

Auteur

Albert-Jan Garama