Open dag verenigingsruimte Historische Vereniging De Smilde

Assen

Sinds januari van dit jaar heeft de Historische Vereniging De Smilde de beschikking over een nieuwe verenigingsruimte. De verenigingsruimte in Villa Maria aan de Hoofdweg 24 in Smilde is groter en meer geschikt voor gezamenlijke projecten.

De ruimte is nog maar voor een gedeelte ingericht, maar duidelijk is al wel hoe de ruimte gebruikt kan gaan worden. Het wordt nu tijd om de leden kennis te laten maken met dit nieuwe onderkomen. Daarom is er een open dag voor leden en andere belangstellenden op zaterdag 15 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur Tevens zijn er een aantal activiteiten en bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld kennis testen over de voormalige gemeente Smilde, maar ook oude gebruiken en gereedschappen bekijken. De ingang is aan de achterzijde van Villa Maria. (oude ingang kinderopvang).

Auteur

Albert-Jan Garama