Drenthe Plat naar Bovensmilde

Assen

Het nieuw theaterseizoen is alweer in volle gang. Dat geldt ook voor het populaire humorgezelschap Drenthe Plat, dat al sinds begin oktober weer in volle vaart langs zalen en theaters in Noord- Nederland trekt.

Vrijdag 28 oktober komt deze groep met een voorstelling naar Dorpshuis De Spil. Drenthe Plat staat garant voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen De gloednieuwe voorstelling van het gezelschap is dan ook een regelrechte aanrader. Het optreden in Bovensmilde is onderdeel van alweer het 39ste tourneeseizoen van deze Drentse komieken. In een avondvullend programma zet de groep het publiek een voorstelling voor, waar het goed toeven is. Conferences, sketches en liedjes zijn de ingredienten voor een avondje amusement. Hendurk & Geessie, Mans en Mina en Aaltje & Trijntje: alle succesvolle typetjes van de voorbije jaren passeren ook dit keer de revue. Dorpshuis De Spil, Floralaan 2, Bovensmilde. Aanvang 20.00 uur. De entreekaarten kosten € 12,50 per persoon en zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij De Spil. Telefonisch reserveren 074-3841718.

Auteur

Albert-Jan Garama