TOGIDO jeugdmuziekfestival Eext

Assen

In café Homan te Eext was 7 oktober een muziekfestival voor de jeugd. Leerlingen van muziekvereniging T.O.G.I.D.O. uit Eext en leerlingen van muziekvereniging Euterpe uit Rolde brachten een muziekstuk ten gehore aan een jury.

Het hoofdthema van het muziekfestival was liefde. Alle leerlingen hebben een prachtig optreden neergezet. Sommige speelden alleen of met een cd, maar er waren ook een aantal kinderen die samen speelden. Over de gehele avond was er een grote verscheidenheid aan muziekstukken en instrumenten. Zo kwamen onder andere het drumstel, trompetten en een trombone aan bod. Dit zorgde voor een interessant en gevarieerd programma. Aan het einde kregen alle leerlingen een roos mee naar huis. Daarbij kregen ze een certificaat met daarop een tip en een top van de jury. Uiteindelijk heeft iedereen het erg naar zijn zin gehad en genoten van een muzikale avond.

Auteur

Albert-Jan Garama