Kom Speeddaten in de zorg

Assen

Op zoek naar een vacature en wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met een organisatie? Oriënteer je op het aanbod en de mogelijkheden. Werkzoekenden kunnen op dinsdag 11 oktober bij zorg- en welzijnsorganisaties uit Groningen en Drenthe speeddaten voor vacatures.

Bij Martini Ziekenhuis, Kraamzorg Het Groene Kruis, Zorggroep Tangenborgh, ZZWD, NOVO, De Zijlen, TSN Verzorging & Verpleging, Thuiszorg Comfort, Lentis, MJD, NNCZ, Koninklijke Visio en Vanboeijen kun je komen speeddaten. Al deze organisaties organiseren een speeddate op hun eigen locatie. Kijk op de website van ZorgpleinNoord (www.zorgpleinnoord.nl) om welke functies het gaat. De vorige speeddate (afgelopen maart) is erg succesvol geweest. Uiteindelijk zijn bijna 50% van alle speeddaters aangenomen. Ben je op zoek naar een baan? Maak je curriculum vitae op orde en neem hem mee! ZorgpleinNoord Met meer dan 180 aangesloten organisaties, samen goed voor ongeveer 48.000 fte, vertegenwoordigt ZorgpleinNoord ruim 80% van de zorg- en ongeveer de helft van de welzijnssector in Noord-Nederland. ZorgpleinNoord heeft zich samen met 15 andere regionale arbeidsmarktorganisaties verenigd in RegioPlus.

Auteur

Albert-Jan Garama