Gastgezin worden? De Braziliaanse Nathalia is op zoek

Assen

Uitwisselingsorganisatie Travel Active is druk op zoek naar gastgezinnen in Beilen die deze studenten een fijn thuis en de tijd van hun leven willen geven in Nederland.

De Braziliaanse Nathalia is sinds 22 augustus in Nederland. Op dit moment woont Nathalia bij een tijdelijk gastgezin, maar is dringend op zoek naar een vaste thuishaven. Nathalia brengt een stukje cultuur met zich mee naar Dr. Nassaucollege in Beilen en in haar gastgezin. Daarnaast wordt zij een belangrijk onderdeel van de school en haar gastgezin. Immers, er is geen betere manier om een ander land, de taal, de mensen en hun gewoontes te leren kennen dan deel te nemen aan het dagelijkse leven hier in Nederland. Door deze deelname leert zij spelenderwijs de Nederlandse taal en komt zij in aanraking met onze cultuur en gewoontes. Nathalia is voor een jaar in Nederland. Dit houdt in dat zij het gehele schooljaar bij een gastgezin in Nederland zal verblijven en naar Dr. Nassaucollege zal gaan. Wat u echt moet weten over Nathalia is dat zij graag skate, fotografeert en tot slot theater speelt. Voelt u er iets voor om gastgezin te worden voor Nathalia? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Jacomijn, Regio Coördinator uit de regio Assen via telefoonnummer 06-51006953 of stuur een email naar jacomijndejong@hotmail.com. Ook kunt u direct via het hoofdkantoor van Travel Active contact opnemen met het High School Holland team via 0478-551900 of via highschoolholland@travelactive.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama