Samen zingen onder de koepel

Assen

Op zondagavond 16 oktober om 19.30 uur kunnen bezoekers bekende liederen zingen in de Koepelkerk in Smilde. Medewerking zal worden verleend door het “Holland Christian Male Choir”. Op orgel- en piano Wilco Veldkamp en Marthe van den Berg op dwarsfluit. Ds. Smit en Ds. Donker verzorgen de opening en sluiting. Welkom vanaf 19.00 uur. Toegang gratis. Collecte bij uitgang.

Het “Holland Christian Male Choir” is een samengesteld Mannenkoor dat gemiddeld één keer per 6 weken bijeen komt in Zwartsluis om stukken in te studeren. De leden komen uit een hele grote regio: Enschede – Rijssen – Apeldoorn – Hardenberg - Zwolle – Tollebeek – IJssselmuiden – Damwoude – Drachten – Surhuisterveen en zelfs Smilde. Het koor telt op dit moment 57 leden die zingen o.l.v. Freddy Veldkamp. Er zijn koorreizen gemaakt naar: Canada (Provincie Ontario) – Engeland ( Coventry en York) en het Engeland (Durham en Newcastle) voor 2017 staat een reis op het programma in kader van 500 jaar Luther naar: Kronach – Coburg – Leipzig – Bad Staffelstein op uitnodiging van Dr. Marius Popp, een bekende musicus in Duitsland. Vaste begeleider op orgel en piano is Wilco Veldkamp.

Auteur

Albert-Jan Garama