Inschrijven voor Kerstmarkt Bovensmilde

Assen

De bewonerscommissie Meestershof, Duurzaam Bovensmilde en Jeugdwerk Bovensmilde hebben 10 december een kerstmarkt. De binnenhof van De Meestershof wordt omgetoverd in een heuse markt.

Kramen met kaarten, kerststukken, kerstversiering, kerstbomen en cadeaus, ook kramen met diverse lekkernijen zoals snert, Molukse hapjes en ”knieperties”. U kunt genieten van een dansvoorstelling en er is uiteraard ook gedacht aan de kinderen. Tijdstip: 14.00 uur tot 19.00 uur. Lokatie: De Meestershof in Bovensmilde. Kraam huren? (Niet voor commerciële standhouders). Er is ruimte voor 30 tot 40 kramen. Inmiddels zijn de eerste vijftien kramen al gereserveerd. Lijkt het u ook leuk om een kraampje te huren? Dit kan voor €2,50 per tafel. (inclusief 2 stoelen) Let op: de kerstmarkt is niet bedoeld voor commerciële standhouders. Voor meer info over de kerstmarkt of het huren van 1 of meerdere kramen kunt u contact opnemen met I. Snijder (Meestershof) 06 14416578 / ina.snijder@gmail.com, of met A. Warners (Jeugdwerk Bovensmilde) 0611253037 / arjen@jeugdwerkbovensmilde.nl (graag bellen na 18:00 uur). Via de website www.bovensmildeonline.nl zal dit najaar meer informatie zijn te vinden over de kerstmarkt.

Auteur

Albert-Jan Garama