Culinaire avond in Duurzaamheidscentrum Assen

Assen

In het kader van de Week van het Landschap, die dit jaar plaatsvindt van 15 tot en met 23 oktober en als thema ‘Mooi dichtbij’ heeft, organiseert Stichting Het Drentse Landschap op woensdag 19 oktober van 16.00 tot 20.00 uur een culinaire avond in het Duurzaamheidscentrum Assen.

Er wordt gestart met een excursie in, op en rond het Duurzaamheidscentrum, gevolgd door een diner met ingrediënten van mooi dichtbij: denk daarbij aan het vlees van de schapen en runderen van Het Drentse Landschap, maar ook honing uit de bijenstal van het Duurzaamheidscentrum. De bereiding is in handen van de medewerkers van Stichting Phusis, die deze avond worden bijgestaan door chefkok Cor Klevering van Restaurant Corhoen in Assen. De avond wordt aan elkaar gepraat door bekend culinair recensent Jacques Hermus. Ook kinderen zijn van harte welkom! Kijk voor meer informatie en reserveren op www.drentslandschap.nl/event/culinaire-avond. Bosrand 2 Assen, www.duurzaamheidscentrumassen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama