Wsv Wandelgroep De Eekhof met herfstwandeling

Assen

Wsv Wandelgroep De Eekhof heeft zondag 16 oktober te Ekehaar de negende Herfstwandeling voor wandelaars en nordic-walkers. Deelnemers hebben vanaf het dorpshuis De Eekhof aan de Oal Diek 3 dit jaar de keuze uit vier routes.

10 km en 15 km van 09.00 tot 13.00 uur, 20 km en 25 kmvan 09.00 tot 12.00 uur. De te lopen routes worden deze keer noordelijk en noordwestelijk van het dorp Ekehaar uitgezet. De wandeling gaat langs houtwallen, weiden en essen, over schouwpaden, over heideveldjes en door bosjes in de omgeving van de Drentsche Aa. Afhankelijk van de gekozen route wordt gewandeld in de omgeving van Ekehaar, Eldersloo, Deurze, Balloo, Loon, Schieven, Anreep en Eleveld. Vanaf 08.45 uur is inschrijving mogelijk in dorpshuis “De Eekhof” aan de Oal Diek 3 Ekehaar. Bij terugkomst worden de deelnemers verrast met een demonstratie van de “Dorstmachine” van het bedrijf Wortel en Tak. Meer informatie is te verkrijgen op de website: www.wandelgroepdeeekhof.nl. Bij vragen kan per telefoon op 0592-389210 of 0592-389270 contact opgenomen worden, of per email op info@wandelgroepdeeekhof.nl

Auteur

Albert-Jan Garama