Rense Sinkgraven en Duo Satan in Podium Zuidhaege

Assen

In Assen is op 9 oktober weer een verse editie van poëziepodium 2 op 2 in Podium Zuidhaege. Voor deze editie zijn dichter Rense Sinkgraven en Duo Satan uitgenodigd om een middag met poëzie en muziek te verzorgen.

Rense Sinkgraven is dichter en prozaïst uit Groningen. In 2005 kwam zijn eerste bundel uit Bombloesem uit. Hij was in de periode 2005-2007 stadsdichter van die stad. Naast schrijven en voordragen van gedichten geeft Sinkgraven les en organiseert hij poëziebijeenkomsten. Duo Satan brengt in het Nederlands vertaalde nummers van The Louvin' Brothers waarin ze op humoristische wijze waarschuwen voor de verlokkingen van de duivel. Kortom, een hartstochtelijk vlammende editie van 2 op 2! De middag begint om 14:00 en vindt plaats in het theatercafé van Podium Zuidhaege en de entree is gratis.

Auteur

Albert-Jan Garama