Naar Jeugdtheaterfestival in de hertfstvakantie

Assen

Podium Zuidhage Assen heeft in de herfstvakantie van 16 tot en met 23 oktober het Jeugdtheaterfestival. Kinderen (en hun ouders, grootouders of andere begeleiders) genieten van een divers theaterprogramma.

Zondag 16 oktober: Oorkaan met muziektheater ‘Enkele reis Mars’– 6+ Maandag 17 oktober: Garage TDI met danstheater ‘Victor viert Feest’– 4+ Dinsdag 18 oktober: Productiehuis Valentijn met ‘De drakentemmer’ – 4+ Woensdag 19 oktober: Frijns/ Huibers met voorstelling ‘Clowns Kado’ – 4+ Donderdag 20 oktober: Frijns/ Heldhaftig met poppentheater ‘Held’ – 6+ Vrijdag 21 oktober: Muziektheater Fraseur met ‘De zangeres van de Nijl’– 6+ Zondag 23 oktober: Hilaria met alle genres van theater in ‘Het Amulet’ – 6+ Reserveren kan via www.podiumzuidhaege.nl. Aanvang steeds 15.00 uur. Entree: 18+ euro 5, t/m 12 jaar euro 3,50. Op de zondagen voor kinderen gratis.

Auteur

Albert-Jan Garama