Openbare repetitie bij het Drents Vocaal Ensemble

Assen

Het Drents Vocaal Ensemble heeft 12 oktober een openbare repetitie in ’t Hunzehuys, Molenstraat 3f te Borger. Het koor wil potentiële nieuwe leden interesseren (met name bassen en alten), maar ook bezoekers verrassen met een nieuw in te studeren begroetingslied.

Het koor stelt hiermee belangstellenden in staat om te proeven van de ontspannen sfeer in het koor en de aansprekende manier waarop dirigent Bernard Slofstra nieuw repertoire instudeert. Bezoekers kunnen tijdens de repetitie een persoonlijk ‘zangmaatje’ toebedeeld krijgen dat hun vragen kan beantwoorden. Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 19:45. De repetitie start om 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur, met een pauze rond 21:00 uur. Informatie via secretariaat@drentsvocaal.nl of op www.drentsvocaal.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama