Informatieavonden Terra Assen VO

Assen

De informatieavonden van Terra Assen zijn op 11 en 13 oktober. De avonden zijn voor ouders van leerlingen groep 8 die meer willen weten over de stap naar het voortgezet onderwijs.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor de oriëntatie op een schoolkeuze. Dinsdag 11 oktober is gereserveerd voor ouders uit Assen en donderdag 13 oktober voor ouders uit de regio. Inloop is op beide avonden vanaf 19:15 uur en 19:30 uur is de start van het programma. Tijdens het programma is er informatie over het opleidingsaanbod en een rondleiding door school. Daarnaast kan er naast alle informatie alvast sfeer geproefd worden op Terra Assen en er is uiteraard ruimte voor het stellen van vragen. Kijk op assen.voterra.nl voor meer informatie en om in te schrijven voor de informatieavond bij Terra Assen, Vredeveldseweg 55

Auteur

Albert-Jan Garama