Honk N JeugdTheaterSchool Drenthe heeft open dag

Assen

Honk N JeugdTheaterSchool Drenthe zet zaterdag 8 oktober de deuren open van haar vestiging in Assen. In kader van de Oktober Kindermaand kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar kennis maken met Honk N door een kijkje te nemen op de Theaterkermis.

De Werkplaats Havenkwartier wordt op deze dag omgetoverd tot een ware kermis vol theatrale attracties. Er zijn suikerspinnen, theaterworkshops, typische kermisspellen, een kijkje in ons medialaboratium en een echte Honk N waarzegster die jouw toekomst kan voorspellen. Aan het eind van de middag spelen de deelnemers van de workshops een korte voorstelling voor hun ouders. Voor ouders is er deze middag een speciale ouderopvang ingericht, dus ook zij zin van harte welkom om kennis te maken met Honk N en haar docententeam. Op de dag zelf is er informatie over het cursusaanbod, maar ook over andere activiteiten als de Theaterbende in samenwerking met De tamboer en Theater De Nieuwe Kolk, de Honk N mysterytheaterdag op een verrassende locatie in Drenthe of bijvoorbeeld het Honk N XPerimentenfestival. Het programma start om 14.30 uur en duurt tot 16:00 uur. voor een precies overzicht verwijzen wij u graag naar onze site: www.honkn.nl. Opgeven voor deze middag kan tot vrijdag 7 oktober door een mail te sturen naar roel@honkn.nl

Auteur

Albert-Jan Garama