Repair Café Beilen opent deuren

Assen

Vrijwilligers van Repair Café Beilen staan 8 oktober weer klaar om kapotte spullen te repareren, en gebruiksklaar te maken. Dat kan tussen 10.00 en 13.00 uur in Het Karspelhuis te Beilen.

Kapotte klein huishoudelijke apparaten, naaigoed, computers, lampen, fietsen, Senseo’s, rollators en rolstoelen zijn welkom. Deze zaterdag kunnen de kinderen weer meedoen met knutselen in het teken van Oktober Kindermaand. Ze kunnen Robotjes maken en kunnen leren gaten boren en spullen slopen en hiervoor een diploma krijgen. Deze activiteit begint ook om 10.00 uur en de 2e sessie om 11.30 uur. Goede fietsverlichting is van levensbelang. Laat uw fiets controleren op goede verlichting en ook kinderfietsen zijn welkom. Dit in samenwerking met de ANWB. Info via repaircafebeilen@gmail.com.

Auteur

Albert-Jan Garama