Indie pop van Bewilder

Assen

Bewilder is een nieuwe Nederlandse band met daarin bekende gezichten. Frontman Maurits Westerik speelde diezelfde rol ooit bij GEM. In Bewilder heeft hij zich omringt met ervaren muzikanten.

Bram Hakkens speelde onder andere in het Kyteman-orkest, maar ook in Kane. Jeroen Overman toerde met Tim Knol, terwijl ook Arjan Kamphuis en Arjan de Bock hun muzikale sporen in verschillende bands hebben verdiend. Nu hebben ze elkaar gevonden in Bewilder, dat in 2015 het debuutalbum Dear Island uitbracht. Het werd geproduceerd door Henk Jonkers van Hello Venray. Maurits Westerik zegt er zelf over: “Die liedjes zij zo onheilspellend als de eerste slok van je favoriete cocktail. Het voelt vertrouwd, maar het loopt alleen net even anders af”. Het album staat vol met groovy en levendige Indie popnummers. In De Amer kan het publiek zondag 9 oktober zelf oordelen of een andere kwalificatie ook klopt. De show van Bewilder werd in 2015 uitgeroepen tot de beste van 2015. En nog iets: de naam van de band spreek je uit als Bewilder en niet als Bewaailder. De Amer in Amen, zondag 9 oktober aanvang: 14.00 uur, voorprogramma 13.15 uur. Entre euro 17,50. Reserveren via 06-83225680.

Auteur

Albert-Jan Garama