Drentse Onderneming van het Jaar: zeven genomineerden

Emmen

/ASSEN - De jury van de Drentse Onderneming van het Jaar 2016 heeft de namen wereldkundig gemaakt van zeven genomineerden. Het is een zeer uiteenlopende mix van bedrijven, die de eer hebben als eerste genomineerd te zijn in de nieuwe opzet van de bewuste prijs.

De genomineerden zijn Almed assembling & packaging en De ZorgZaak (Hoogeveen), Apollo BV (Coevorden), De Groot Installatiegroep en Wildlands Adventure Zoo (Emmen), InterStage (Meppel) en Jollein (Assen). Erevoorzitter van de jury is Henk Brink.

Finale

De komende tijd komt er nog heel wat op de genomineerden af. Zo moeten ze zich voorbereiden op de nominatiebijeenkomst op donderdag 13 oktober. Hier krijgen de genomineerden de gelegenheid om zich te presenteren en te benadrukken waarom juist zij moeten doorgaan naar de finale. Mede op basis van deze pitchpresentaties selecteert de jury vervolgens drie finalisten. Die ondergaan nog een bedrijfsscan, een grondige financiële en organisatorische doorlichting en worden bezocht door de jury. De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdagavond 15 november tijdens de feestelijke finale in theater De Nieuwe Kolk in Assen. Meer: www.drentseonderneming.nl.

Auteur

Redactie