Bockbier festival in de Cerck

Assen

De late zomer zal toch een keer overgaan in de herfst. De herfst betekent dat er weer Bockbier is te verkrijgen. Op zaterdag 15 oktober houdt Dinercafé de Cerck, in samenwerking met Slijterij de Pinotage uit Annen, voor de tweede keer een Bockbier festival.

Op het Cerckplein achter de zaak kan men tussen 15.00 uur en 20.00 uur meer dan twaalf soorten Bockbier proeven. Vorig jaar werd het eerste Bockbier festival gehouden en het was meteen al een groot succes. De organisator gaat ervan uit dat het weer vele bockbierliefhebbers zal trekken. Als brouwers zullen Bax Bier uit Groningen en Kleine Beer uit Lemmer aanwezig zijn. Ook zullen er weer voldoende lekkere hapjes zijn te verkrijgen. De muzikale omlijsting wordt weer verzorgd door Duo Sonic. Foto Rutger Berghuis. Zie ook www.decerck.nl

Auteur

Albert-Jan Garama