Stiefkiekn in ’t duuster in Westerbork

Assen

In Westerbork zijn zaterdag 8 oktober zijn verlichte beelden te zien tijdens Stiefkiekn in ’t duuster.

In de bossen ten westen van Westerbork worden bezoekers verrast door levende standbeelden én vertellers van het Huus van de Taol. Beelden en verhalen die niet eerder in Westerbork te beluisteren zijn geweest. De tocht is ongeveer twee kilometer lang en wordt aangegeven met kaarslicht. Tussen 20.00 uur en 21.30 uur is de start vanuit De Warrel of de Ruyghe Venne ( Beilerstraat 13B en 24 te Westerbork). Entree euro 2. De bezoekers dienen qua schoeisel rekening te houden met zandpaden. Een zaklampje om te gebruiken bij de wandeling tussen de paden is aan te raden. Stiefkiekn in ’t duuster wordt georganiseerd door St. Zomeractiviteiten en de St. Magisch Volksvermaak Drenthe. Meer informatie op www.stiefkiekn.nl en op www.zomeractiviteiten.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama