Voordelig kennismaken met badminton bij BCAO

Assen

BCAO, de badmintonclub voor Annen en omstreken zoekt mensen die badminton willen spelen op recreatief niveau. Badminton is een leuke, uitdagende en tactische sport die bij BCAO voor een aantrekkelijke prijs beoefend kan worden.

Iedereen van 16 jaar tot 55+, is welkom om kosteloos te proeven van het spel en de sfeer bij de vereniging. BCAO speelt op vrijdagavond van 19.30u tot 22.00u in de Burgemeester Lambertshal en aansluitend kan er een drankje genuttigd worden in het sportcafé. Wie uiterlijk in de herfstvakantie (weer) lid wordt, krijgt 15 euro korting op de contributie en betaalt geen inschrijfkosten. Bij voldoende belangstelling van 55+-ers ontwikkelt de club voor mensen die (weer) beginnen met badminton een speciale introductie, waarna training voor beginners kan worden gevolgd. Ook geschikt voor mensen die het spel alleen van de camping kennen! Belangstellenden zijn welkom op de trainingsavonden. Meer weten? Contactpersoon is Ben Lachmann (tel.: 0592-865523 of e-mail bgmlachmann@gmail.com).

Auteur

Albert-Jan Garama