Icare Ledenvereniging start cursus ‘Brein in beweging’ in Assen

Assen

Icare Ledenvereniging organiseert vanaf 25 oktober in De Schulp, Buizerdstraat 10, in Assen een cursus ‘Brein in beweging’.

De Ronnie Gardiner Methode (RGM) is een vrolijke oefenmethode voor de hersenen, waarbij ritme en muziek worden ingezet om beweging, spraak en het geheugen te stimuleren. Doordat er meerdere hersengebieden tegelijkertijd geactiveerd worden is het een sterke manier om de conditie van de hersenen te verbeteren. Gezondere hersenen dragen bij aan het doel van Icare Ledenvereniging, namelijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Verbetering van concentratie, energieniveau en stemming Ogen, oren, handen, voeten, ritme en muziek: alles wordt ingezet om de verschillende hersengebieden tegelijk aan het werk te zetten. De cursus kan zorgen voor verbetering van concentratie, energieniveau en stemming. De cursus wordt gegeven door een opgeleide docent van RGM Nederland. De oefeningen worden rustig opgebouwd en zijn door iedereen te leren. Prijs en deelname De cursus is exclusief voor leden van Icare Ledenvereniging en kost euro 40 voor acht lessen van een uur (normale prijs euro 80). Wie wil deelnemen meldt zich uiterlijk één week voor de cursus telefonisch aan: 088 – 383 20 00.

Auteur

Albert-Jan Garama