Laatste ronde uitverkoop bij boekhandel Iwema

Assen

Boekhandel Iwema, sinds jaar en dag de boekhandel van Assen, gaat per 1 oktober 2016 onderdeel worden van Van der Velde Boeken dat vijf vestigingen in Friesland en Groningen heeft.

Vanwege deze overname houdt Iwema een uitverkoop met vanaf donderdag 29 september tot en met zaterdag 1 oktober 70% korting op uitverkoopboeken en diverse kantoor- en cadeauartikelen. Maandag 3 oktober is de boekhandel gesloten wegens inventarisatie van de voorraad, om de dag erna als Van der Velde Boeken de deuren weer te openen. Buiten de naam zal er in eerste instantie niet veel veranderen bij Iwema. Dezelfde boekverkopers blijven er werken. In het voorjaar van 2017 moeten de plannen gereed zijn voor de toekomst van de boekhandel in Assen. Of Van der Velde naar een andere locatie met meer winkelruimte verhuisd of de huidige locatie aan de Gedempte Singel grondig gaat verbouwen zal dan bekend zijn. De aankomende maanden zal de focus komen te liggen op het verbreden van het huidige boekenaanbod.

Auteur

Albert-Jan Garama