Jouw bedrijf, Mijn bedrijf in Annen

ANNEN

Vijftien bedrijven in Annen doen 8 oktober van 9.00 tot 12.00 uur mee aan ‘Jouw bedrijf, Mijn bedrijf’. Ondernemers gaan deze ochtend aan de slag bij een collega-ondernemer.

Op deze manier hopen ze veel tips & tricks uit te wisselen en van elkaar te leren. Ook voor bezoekers een leuke actie. Ontdek wie waar staat en maak kans op drie prijzen; een E-reader, levensmiddelenpakket van eruo 75 of een brandstofbon van euro 50. Wethouder Co Lambert reikt om 16.00 uur in het winkelcentrum in Annen de prijzen uit. Het is tussen 9.00 en 12.00 uur ook mogelijk om met een treintje langs de deelnemende bedrijven op ontdekking te gaan.

Bij de volgende winkels treffen bezoekers ondernemers van een ander bedrijf aan: Avia Stadman, Slagerij Aling, Echte Bakker Pots, Tuinwinkel Klinkers, Martens Versspecialist, Slijterij Pinotage, Hubo Kah, Schildersbedrijf Reitsema, Faunaland, Dvc-it, Bloemig Kado en Espresso company. Ook ondernemers van Oelennest Kinderopvang, De Boer & Schuur Veendam en Klussenier Sjaak van Bastelaar staan in één van deze winkels.


Auteur

Redacteur