Dansworkshop in Hoogersmilde

Assen

Ieder maand word er een dansworkshop Shamanic Trancedance gegeven door Jacco en Ellen Weijers in Hoogersmilde. Met deze workshop gaat het om de natuurlijke impulsen van je lichaam te volgen op de muziek die Jacco draait.

Het is een krachtig ritueel om je geest te ontspannen en jezelf weer op te laden. De muziekkeuze is uit diverse contineten waaronder afrikaanse percussie, didgeridoo, andere klanken en zang. De ritmes worden afgewisseld met up tempo en rustgevend. De mensen die bij ons komen geven aan dat het bevrijdend werkt en ervaren een dieper contact met zichzelf. Het gevoel één te zijn met de muziek. Je danst met je ogen dicht en je schoenen uit. Dit helpt om je nog beter te kunnen laten gaan. De eerst volgende workshop is op 30 september, vervolgens op 28 oktober en 25 november. Alle workshops hebben een thema en beginnen om 19.30 en zijn om 22.00 uur afgelopen. Voor meer informatie en of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Jacco en Ellen Weijers email: shamanic-trancedance@hotmail.com/ 06-54280865. Of zie www.shamanic-trancedance.nl. Leeftijd vanaf 18 jaar. Centrum Lumos, Rijksweg 142 Hoogersmilde.

Auteur

Albert-Jan Garama