ART Assen in aantocht

Assen

Nog een aantal weken en dan opent de TT Hall zijn deuren voor de meest veelzijdige kunstbeurs van Noord-Nederland, ART Assen. Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober kunnen kunstliefhebbers en bezoekers kennismaken met alle hedendaagse kunstvormen, zoals schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek.

Art EvenTT Assen dankt haar reputatie aan de grote verscheidenheid van kunst objecten en geeft een presentatie van klassieke schilderkunst tot aan hedendaagse kunst, sculpturen, bijzonder glaswerk, fotografie en design. Kortom: alles op het gebied van bijzondere kunst is te zien. Er zullen een aantal galeriehouders vertegenwoordigd zijn waaronder de Noordelijke Abstracten, Halbe Hageman en Galerie Boven. Niet alleen galeriehouders presenteren zichzelf op de beursvloer. Ook standhouders met sieraden, glaskunst, brons, keramiek, pottenbakkerij en kleiwerk zullen hun werk laten zien tijdens Art Assen zoals Les Perles Volantes en Kuijer Glasstudio. Op beide dagen van 11.00 uur tot en met 17.00 uur. Entree tot 15 jaar gratis volwassenen euro 7. Meer op www.artassen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama