Present bestaat tien jaar

ASSEN

n de afgelopen jaren zijn er door Stichting Present Assen ongeveer 900 hulpvragen gerealiseerd en wordt er dankbaar terug gekeken op het werk van de vele vrijwilligers.

Door hun hulp werden vele mede Assenaren geholpen bij wat ze zelf niet konden doen vanwege een slechte gezondheid, financiële omstandigheden en omdat ze geen netwerk hebben van mensen die hen zouden kunnen helpen.

Ter ere van het tienjarig bestaan is er een projectenestafette georganiseerd. Tien dagen lang werd er elke dag een project uitgevoerd, waarbij de vrijwilligersgroepen elkaar symbolisch een fakkel doorgaven. De projecten die tijdens de estafette werden gedaan waren zeer divers. Er werd gewandeld en gezongen met bejaarden. Verder werd er opgeruimd, schoongemaakt en geklust. Ook werd er een stadswandeling en High Tea voor de bewoners van het AZC georganiseerd . Tuinen werden opgeknapt, waarvan een enkele keer met hulp van Asielzoekers. En als laatste werd er een High Tea georganiseerd voor de bewoners van een zorginstelling .

Voor meer informatiekijk op www.presentassen.nl.


Auteur

Redacteur