Britisch Superbike (BSB) Battle op Koopmansplein

Assen

In samenwerking met TT Circuit, Dit is Assen en SimoneFM 93.0 wordt donderdag 29 september een British Superbike Battle georganiseerd.

Scholieren zullen onderling door het uitvoeren van allerlei opdrachten ‘uitvechten’ wie met zijn of haar klas zondag 2 oktober naar de races mag. De deelnemer met de hoogste score wint zelfs een rit in de safetycar tijdens de BSB! De battle is donderdagmiddag 29 september. Vanaf 15.00 uur zendt SimoneFM speciaal voor deze gelegenheid uit vanaf het Koopmansplein. Rond 16.00 uur start de battle. De scholieren worden aangemoedigd door BSB coureurs, die speciaal voor dit event naar de binnenstad komen. SimoneFM heeft van maandag tot en met vrijdag een radioactie waarbij elke dag kaarten te winnen zijn voor de British Superbike, aangeboden door het TT Circuit.

Auteur

Albert-Jan Garama