VVN Assen met bijspijkercursus

Assen

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden?

Veilig Verkeer Nederland (VVN), afdeling Assen organiseert op donderdag 27 oktober 2016 weer een Opfriscursus. Aan de hand van een rit in de eigen auto ontvangen de deelnemers een aantal deskundige adviezen van een hiervoor speciaal opgeleide rijinstructeur. Een rit in de eigen auto duurt ongeveer 45 minuten. Hierbij is absoluut geen sprake van een examen en men behoudt het rijbewijs. Deelname aan de praktijkrit is op eigen risico. Het programma bestaat die dag uit drie delen. Men wordt ingedeeld op de ochtend of de middag (voorkeur s.v.p. aangeven). De theorie en workshops worden gegeven in het Wielerhome, Stadsbroek 11/A, Assen (achter De Bonte Wever). De kosten bedragen euro 25 voor het gehele programma. Inwoners van de gemeenten Aa en Hunze, Tynaarlo en Assen kunnen meedoen. Reageer vóór 5 oktober. Opgave telefoon 0592-372275 of per e-mail info@vvnassen.nl. met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en leeftijd en of u ’s ochtend of ’s middags wil meedoen. Deze ochtend wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe en de Gemeente Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama