Lions Westerbork doet schenking aan voedselbank Midden Drenthe

WESTERBORK

Lionsclub Westerbork heeft afgelopen week een grote koelkast geschonken aan voedselbank Midden Drenthe.

Er was behoefte om voedsel op te slaan in een grotere koelkast, zodat de etenswaren lager houdbaar blijven. We zijn er ongelooflijk blij mee met deze gift, zodat wij onze mensen nog beter kunnen voorzien in hun behoefte.

De voedselbank is geheel afhankelijk van subsidies, giften en donaties. De huisvestingskosten worden gedeeltelijk betaald door de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Midden-Drenthe en de woningcorporaties Actium Assen, Woonborg Vries, De Volmacht Gieten en Woonservice Westerbork. Een aantal grossiers en winkels levert wekelijks voedsel en verschillende kerken/scholen en particulieren zamelen regelmatig voedsel en geld in voor de voedselbank. De overige kosten zoals transport, onderhoud, verzekering, afschrijving inventaris, verpakking, etc. , worden betaald uit giften en donaties.


Auteur

Redacteur