De Meidenclub van NAVTC begint weer

Assen

De Nederlandse Arabische Vriendschapsvereniging voor Taal en Cultuur (NAVTC) start weer op vrijdag 30 september met De Meidenclub.

Elk meisje van 12 tot en met 18 jaar is welkom. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd op het gebied van spel, beauty, creativiteit en muziek. Deze avond is bedoeld om kennis te maken met elkaar en met De Meidenclub zelf, die elke tweede en vierde vrijdag van de maand zal plaatsvinden. Dus heb je zin om leuke activiteiten met elkaar te doen, nieuwe meiden te ontmoeten en gezellig te kletsen kom dan vrijdag 30 september naar wijkcentrum de Componist, Paganinilaan 15 van 19.00 tot 21.00 uur. De entree is gratis. Meer informatie is te verkrijgen via navtc@hotmail.nl of www.navtc.nl. Je kunt je aanmelden via bijgaand mailadres.

Auteur

Albert-Jan Garama