Assen trapt af met Fashion Saturday

Assen

Assen staat 24 september in het teken van fashion, dan vindt voor het eerst mode-evenement Fashion Saturday plaats. Vanaf het Ceresplein trekt een heuse Fashion Parade door de stad.

De modellen die meelopen tonen de nieuwste najaarscollecties van winkels van het Mercuriuscentrum en winkelcentrum De Triade. Als slotact staat een optreden van de bekende meidengroep O’G3NE gepland. De Fashion Parade doet drie keer haar ronde. Om 13.00 uur, om 14.00 uur en om 15.00 uur. De modellen starten op het Ceresplein, waar een dj hen begeleidt met swingende beats. Vanaf het Ceresplein gaat de parade via het Mercuriuscentrum naar het Koopmansplein, om vandaaruit terug te keren naar het Ceresplein. Om 16.00 uur start dan op het Ceresplein het optreden van O’G3NE. Deze meidengroep won in 2014 talentenjacht The Voice of Holland. Met Fashion Saturday kunnen inwoners en bezoekers van Assen op een leuke en originele manier de nieuwste najaarscollecties bewonderen. Het evenement wordt georganiseerd door de winkeliers van het Mercuriuscentrum en winkelcentrum De Triade. De toegang is gratis.

Auteur

Albert-Jan Garama