Teksten Cuby-songs op wegdek bij C+B Museum

Assen

Aanstaande maandag 26 september is het precies vijf jaar geleden dat Harry Muskee, zanger van Cuby & the Blizzards, overleed. Maandag overdag zullen op het wegdek van de Voorstreek bij het C+B Museum enkele tekstregels van twee van de bekendste nummers van Cuby & the Blizzards, namelijk Window of my Eyes en Appleknockers Flophouse, op het wegdek worden aangebracht, als speciale herinnering aan Harry Muskee. Eric van Oosterhout, burgemeester van de gemeente Aa en Hunze, zal deze tekstregels om 19.00 uur onthullen.

Vanaf 20.00 uur vindt er in café-restaurant Hofsteenge in Grolloo een Ode aan Muskee plaats, waarbij wordt opgetreden door voornamelijk jonge bands en artiesten, die ieder op hun eigen wijze een muzikaal eerbetoon aan Harry Muskee zullen brengen. Zo staan onder meer Haas, Loop Alley, Joost Dijkema, Easterfield, Blackbriar, Steve Granero, Daniël Cane en The Silverfaces geprogrammeerd. De toegang bij dit speciale concert is gratis. Het C+B Museum is maandag van 14.00 tot 17.00 uur geopend. N.B. Mocht het maandag onverhoopt regenen, dan is het mogelijk dat het aanbrengen van de tekstregels geen doorgang kan vinden. Neem bij slecht of matig weer voor alle zekerheid contact op met een van onderstaande contactpersonen. Meer op www.cubymuseumgrolloo.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama