Stel Orthopedie Cross Run in Tynaarlo met Family Fun Run

Assen

Het dorp Tynaarlo staat 1 oktober in het teken van hardlopen met of zonder hindernissen. Niet alleen staat er die dag de volgende circuitwedstrijd van de Rabocup Assen en Noord-Drenthe op het programma, maar ook de jeugd komt aan bod in de MV-Moves jeugdloop. En families kunnen hun hart ophalen in de Family Fun Run met hindernissen.

Acht dagen voordat in Groningen de beroemde 4 mijl van start gaat, organiseert sportbedrijf MV-Moves in Tynaarlo een jeugdloop over 1 kilometer. Iedereen tot en met 16 jaar kan deelnemen. Aanmelden kan bij info@mv-moves.nl. Of op de dag zelf tot 13:00 uur in het Dorpshuis. De kosten bedragen euro 2,50. Het startschot klinkt om 14.00 uur bij het Dorpshuis. Om 15:00 uur gaat de achtste loop van het Rabocup Circuit van start: de Stel Orthopedie Tynaarlo Cross Run over 10 kilometer deels onderverhard parcours. Tegelijk gaat de recreatieve loop over 5 kilometer van start. Aanmelden voor beide lopen kan via www.rabocupassennoorddrenthe.nl of www.inschrijven.nl. Of tot een uur voor de wedstrijd op de dag zelf in het Dorpshuis. De kosten bedragen euro 7 bij voorinschrijving en euro 8,50 op de dag zelf. De brink in Tynaarlo wordt op 1 oktober omgebouwd in een hindernisbaan. Twee leden van één familie vormen samen een team dat deze uitdagende hindernisbaan aflegt. Sportboerderij MV-Moves uit Tynaarlo organiseert deze eerste Family Fun Run. De start is om 15.30 uur op de brink. Aanmelden kan op de dag zelf tot een uur van tevoren in het Dorpshuis of door een mailtje te sturen naar info@mv-moves.nl. De kosten bedragen euro 7 per team.

Auteur

Albert-Jan Garama