Nieuw seizoen voor Culturele Vereniging Rolde

Assen

De Culturele Vereniging Rolde start vrijdag 23 september het nieuwe seizoen met een interactieve muzikale avond. De avond wordt verzorgd door Marijke Rodenburg, vocal coach, koordirigent en zangeres samen met Tseard Nauta, componist, arrangeur, instrumentale multitasker en zanger. Voor beiden was al heel lang duidelijk welke kant het leven hen op zou sturen: het zou muziek zijn en belangrijk: er moest plezier zijn.

Ze bieden een interactieve muzikale avond met leuke en spannende elementen! We gaan samen genieten van mooie verstilde luisterliedjes, maar ook uit volle borst aanhaken bij levensliederen, evergreens en bekende liedjes van radio en tv. U zult versteld staan van wat u allemaal nog (her)kent. Een lach en een traan; zie het als een sentimental journey, een reis door de tijd die meer dan eens een ‘aha-erlebnis’ in uw brein zal veroorzaken. Kom en maak een onalledaags warme en gezellige avond mee! Stationskoffiehuis, Stationsstraat 14 Rolde. Aanvang 20.00 uur, entree niet-leden euro 7.50

Auteur

Albert-Jan Garama