Workshops speelgoed maken voor kinderen in Bibliotheken Midden-Drenthe

Assen

De bibliotheken van Midden Drenthe organiseren samen met Jacqueline Zwiebel van Kreakracht een workshop Speelgoed maken uit de tijd van oma en opa.

Kinderen kunnen samen met grootouders mee doen met deze workshop. Zij kunnen kiezen om een vlieger, tol of jojo te maken. Ook is er een plakje “Oma’s cake” die je mag versieren en opeten! Een leuke workshop in het kader van de Kinderboekenweek. Op zaterdagmorgen 1 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Beilen, woensdagmiddag 12 oktober van 14.15 tot 16.15 uur in Westerbork of zaterdagmorgen 15 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Smilde. Je kunt je opgeven bij de desbetreffende bibliotheek De Kinderboekenweek heeft dit jaar als thema “oma’s en opa’s; Voor altijd jong” en start op woensdag 5 oktober. Tijdens deze week delen de bibliotheken een klein cadeautje uit aan jeugdleden. Een kleurplaat, ballon of een speciaal voor de Kinderboekenweek uitgegeven tijdschrift. Voor ouders/ verzorgers is er de kinderboekengids.

Auteur

Albert-Jan Garama