N374 dag afgesloten

Assen

De provincie Drenthe laat een nieuwe deklaag aanbrengen op het kruispunt van de provinciale weg N374 bij Eursinge met de Goorns en de Vledders. De weg is daarom in beide richtingen afgesloten op woensdag 28 september tussen de rotonde Langbos/Sliemkampen in Westerbork en de aansluiting met de rotonde aan de noordkant van de N381.

Het kruiginsvlak wordt voorzien van een nieuwe, witte deklaag. Eind 2014 is het huidige kruisingsvlak aangebracht, tegelijkertijd met de verlaging van de maximum snelheid naar 60 km per uur. De kleur van het huidige vlak voldoet niet. Daarom wordt de deklaag nu vervangen door ander materiaal met een witte kleur, zodat de kruising goed zichtbaar is. Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid. Het (brom)fietsverkeer kan gebruik blijven maken van de fietsroute langs de N374. Als het weer ongunstig is, kan het zijn dat de werkzaamheden naar een andere dag verplaatst worden.

Auteur

Albert-Jan Garama