Pubquiz competitie in eetcafé De Haven Schoonoord

Assen

In eetcafé De Haven te Schoonoord wordt er tijdens het winterseizoen een pubquiz competitie gehouden. Er worden negen pubquizzen georganiseerd op de eerste zaterdag ven elke maand te beginnen op zaterdag 1 oktober vanaf 20.00 uur.

De teams bestaan uit maximaal vier personen, die overigens niet iedere keer uit dezelfde personen hoeft te bestaan, en mogen voor de te houden competitie drie avonden missen. Maar doe je alle quizzen mee dat tellen de beste zes voor de eindstand van het seizoen. De quizvragen variëren per avond van algemeen/muziek/geschiedenis/actueel. Teams kunnen zich aanmelden bij eetcafé De Haven, 0591-381219 en het inleggeld is euro 2,50 per deelnemer per avond. Meer info op www.dehavenschoonoord.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama