Inschrijven voor De Hel van Bovensmilde

BOVENSMILDE

De Hel van Bovensmilde op 5 november, is een mudrun met een vette knipoog. De tweede editie van dit nieuwe dorpsevenement zal worden gehouden op 5 november. De Hel van Bovensmilde is een voortvloeisel uit de goede samenwerking van diverse organisaties in de werkgroep Bovensmilde. Dit jaar zal De Hel starten en finishen bij de Molenhoek, het gebouw van IJsvereniging Voorwaarts aan de Molenwijk.

De Hel van Bovensmilde heeft mede door het succes van vorig jaar een eigen website om in te schrijven www.dehelvanbovensmilde.nl. Ook vrijwilligers kunne zich hier aanmelden en de foto’s van 2015 terugzien. Nieuw dit jaar is de ouder-kind inschrijving. De Hel van Bovensmilde is geen officiële wedstrijd, het gaat om de lol en het afzien en als je mooi verkleed bent, maak je nog kans op de gouden boxershort ook. Kinderen doen al mee voor euro 5 per kind (met ouder geen leeftijdsgrens, individueel vanaf 12 jaar) Daar zit een aandenken bij en een consumptie bij de ijsbaan op vertoon van je deelnamekaartje. Volwassenen doen mee voor euro 12,50 euro. Daarbij zit een aandenken, consumptie bij de ijsbaan óf snack bij The Bridge én gratis entree voor het eindfeest met Rit’n Dit’n! Traditiegetrouw vindt de prijsuitreiking plaats in Café the Bridge waar Rit’n Dit’n voor een gezellige avond gaat zorgen.

Auteur

admin