The Reality TT Hall Assen

Assen

Het LAN- en gaming expo evenement The Reality, dat vorig jaar voor het eerst gehouden werd in de TT Hall te Assen, was met 1080 deelnemers het grootste evenement van de Benelux. Dit jaar gaat de organisatie van The Reality nog een stapje verder.

The Reality zal dit jaar plaats vinden op 23, 24 en 25 september. Met een uitverkochte zaal zullen de 1240 deelnemers het weekend deelnemen aan de vele competities, lopen over de expo of gezellig met vrienden er een mooi weekend van maken. Het expo gedeelte krijgt dit jaar een hele nieuwe uitstraling, is open voor dag bezoekers en zal grootser zijn dan de voorgaande editie. Tevens organiseert The Reality samen met Cooler Master de tweede editie van de Dutch Mechanical Keyboard Meet Up waardoor mensen uit heel Nederland naar de TT Hall in Assen komen. The Reality zal, net als voorgaande jaren, de nodige competities organiseren. Met een gigantische prijzenpot is er voor Counter-Strike: Global Offensive en League of Legends maar liefst ruim €5000 beschikbaar gesteld. Daarnaast zullen er ook hardware prijzen geleverd worden door sponsors. Tijdens de expo op zaterdag 24 september, kan men al kennis maken met FIFA 17 met op zondag een toernooi met een prijzenpot van euro 1500. The Reality heeft dit jaar als thema Virtual Reality. Houd de website www.thereality.nl/expo in de gaten voor de laatste updates en haal je tickets voor de expo via tickets.thereality.nl

Auteur

Albert-Jan Garama