Zevende editie Kunstig – Oost Assen

Assen

Dit jaar is voor de zevende keer op rij Kunstig – Oost Assen, op zondag 25 september. Een twintigtal bewoners uit de wijk Assen - Oost heeft zich als deelnemer gemeld. Op vijftien locaties in de wijk zijn de werken van de kunstenaars te bewonderen.

Omdat er in dezelfde periode ook de opening is van de foto tentoonstelling “Oud – Assen” is met “Mijn Buurt Assen” afgesproken om gezamenlijk de fototentoonstelling en de kunstroute onder de aandacht te brengen. Deze foto expositie zal net als vorig jaar weer door de buurt gaan reizen en verschillende buurt gebouwen hebben daarvoor ruimte en medewerking aangeboden. De opening van Kunstroute en Fototentoonstelling is aan de Dotterbloemstraat in het Pirola waar voorheen een kleuterschool en de Bibliotheek was gevestigd. De opening wordt om 10.00 uur verricht door wethouder Ruud Wiersema. Vanaf 11.00 uur zijn bezoekers welkom bij Kunstig Oost. De Vijverhof heeft een eigen culinair programma Kook en eigen Kookkunst.

Auteur

Albert-Jan Garama