Jong en groen weekend in Orvelte

Assen

Drie groene Jongerenorganisaties – WoesteLand, NJN en JNM – een Jong & Groen hebben van 7 tot en met 9 oktober een weekend in Orvelte. Het hele weekend is er van alles te doen: een excursie over wolken, natuurbeheer en een workshop kruidenspiraal bouwen.

Voor iedereen, lid of geen lid, tussen de 12 en 30 jaar die lekker buiten wil zijn en andere jongeren wil ontmoeten. Jong en groen staat in het teken van natuur, milieu en duurzaamheid voor jongeren. Het weekend combineert het beste van alle jongerenorganisaties: lekker met zaag en schop het veld in voor natuurbeheer met WoesteLand en leren over wolken en padddenstoelen met JNM en NJN. En tussendoor leer je je groene medemens beter kennen. Op zaterdagavond is er een groot feest met kampvuur en op zondag zijn 30+’ers welkom, denk aan ouders, oud-Woestelanders en oud-jeugdbonders. Jong en groen is voor iedereen tussen de 12 en 30 jaar die lekker buiten wil zijn met andere jongeren. Het weekend kost euro 20 en vindt plaats in Orvelte. Er wordt vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch gegeten. Aanmelden voor het weekend kan via www.jongengroen.com. Foto Robin Zeilmaker.

Auteur

Albert-Jan Garama