Resto VanHarte Assen introduceert de Kom Erbij dinerbon

ASSEN

In de nationale Week tegen Eenzaamheid start Resto VanHarte met een unieke actie. Twee mensen kunnen uit eten bij een Resto voor de prijs van één met de Kom Erbij dinerbon. De dinerbonnenactie gaat van start op dinsdag 20 september in Resto VanHarte Assen.

Op deze avond is er in het kader van de Vredesweek Assen 2016 een speciaal ontmoetingsdiner voor vluchtelingen, buurtbewoners en andere geïnteresseerden georganiseerd. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen. Nodig iemand uit en schuif aan! Voor veel mensen is de drempel om naar een sociale eettafel zoals Resto VanHarte te gaan, vaak hoog. Als ze eenmaal aangeschoven zijn, durven deze mensen daarna vaak wél alleen naar het Resto te komen en zien we vriendschappen opbloeien. Om meer mensen de gelegenheid te geven nieuwe contacten op te doen lanceert Resto VanHarte de Kom Erbij dinerbon. Restomanager Otjep Hully: “Samen eten is een ongedwongen manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Dus nodig die buurtgenoot uit voor een dinertje bij Resto VanHarte en leer elkaar kennen. Of nodig iemand uit, waarvan je denkt dat hij of zij wel een gezellig avondje kan gebruiken. Ze hoeven niet in de buurt te wonen; iedereen is welkom. De nieuwe gast aan tafel is gratis, omdat wij zeggen: Kom Erbij!” De Kom Erbij dinerbonnen zijn af te halen bij de Resto’s of download de bon via www.restovanharte.nl. De bonnen zijn geldig tot en met 31 december 2016.Voorwaarde is dat één van de twee gasten (of alletwee) nooit eerder in een Resto was. Dus bezoek Resto VanHarte, neem gratis iemand mee en kom gezellig mee-eten. Resto VanHarte Assen is elke derde dinsdag van de maand geopend in MFA Pittelo aan de Amstelstraat 14. Het Resto is open vanaf 17.30 uur, aanvang diner 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Over Resto VanHarte Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Resto VanHarte is voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Bij ons leer je buurtgenoten en wijkorganisaties kennen. Iedereen is welkom om te komen eten of te helpen in de keuken of in het Resto en zo bij te dragen aan een betere buurt. Bij Resto VanHarte doet iedereen mee!

Auteur

Albert-Jan Garama