Dag van de Loopbaan wordt Week van de Loopbaan

Assen

In de week van 19 tot en met 25 september openen loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc hun Assense deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.

Noloc is de vereniging van loopbaanprofessionals en organiseert sinds enkele jaren de Dag van de Loopbaan die in 2015 met een 8 werd gewaardeerd. Door dit succes heeft de Noloc besloten om in 2016 een Week van de Loopbaan te organiseren. Hiermee krijgen belangstellenden volop de gelegenheid om in contact te komen met loopbaancoaches in de eigen regio. Week van de Loopbaan Iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaanontwikkeling kan kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur bij hen in de buurt. Zo kan men op een laagdrempelige manier kennismaken met de toegevoegde waarde van loopbaanbegeleiding in Assen. De loopbaanadviseurs en jobcoaches maken graag kennis met u om u verder te kunnen helpen met uw loopbaanvragen. Ga voor meer informatie naar www.noloc.nl/week-van-de-loopbaan-2016. Eén van de loopbaanadviseurs voor Assen en omgeving is: Ita Duursema, zie: www.loopbaanbegeleidingassen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama