Open dag Smallsteps Pompeloen Assen

Assen

Smallsteps Kinderopvang Pompeloen aan de Zoom 14 in Assen had een zomermarkt met open dag. Het is een geweldig mooie zonnige dag geworden met veel bezoekers.

Er was deze dag voor ieder wat wils: kraampjes met onder andere kinderkleding, kinderboeken, brocante, peuterspektakel, knutselartikelen, sieraden en gewoon allerlei leuke hebbedingetjes. Voor de kinderen was er een ballonnenmeisje aanwezig die prachtige creaties kon maken van ballonnen. Verder was er nog een bibberspiraal, schminken, blikgooien, kleurplaten etc. En natuurlijk niet te missen de loterij met grote prijzen. Mede door de opbrengst van de verkochte lootjes kunnen we in de decembermaand weer veel kinderen, uit gezinnen die gebruik moeten maken van de Voedselbank, blij maken. Ons motto: “Kinderen van de Pompeloen voor de kinderen van de Voedselbank” is opnieuw een groot succes geworden! Over Smallsteps Smallsteps is een nationaal netwerk van zo’n 250 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties. Iedere locatie heeft een eigen karakter, passend bij de buurt of wijk. Bij Smallsteps staan kinderen centraal en vormen medewerkers de kracht van de organisatie.

Auteur

Albert-Jan Garama