Open repetitie Oranje Assen

ASSEN

Muziekvereniging Oranje en de Orange Youth Band houden donderdagavond 15 september een open repetitie.

Vanaf 18.30 uur zijn alle jeugdige en volwassen geïnteresseerden van harte welkom bij de Orange Youth Band en vanaf 19.45 uur bij het A-orkest van fanfare Oranje. De open repetities zijn te bezoeken in het LTC-gebouw aan de Echtenstraat 61. CMV Oranje nodigt graag jong en oud uit voor een nieuwe of weer op te pakken muzikale kennismaking.

CMV Oranje kent drie orkesten en een (jeugd)opleiding. Kinderen die graag kennis willen maken met muziek kunnen bij de fanfare starten met Algemene Muzikale Vorming, in de volksmond ook wel AMV-lessen. Deze lessen zullen dit jaar na de herfstvakantie weer gaan starten. Niet alleen de basisvaardigheden worden aangeleerd, ook zal er na de voorjaarsvakantie gestart worden met de beginselen op een instrument door een professionele docent en zal de leerling leren spelen in een groep middels een jeugdorkest: de Music Kids. Na dit eerste jaar kennismaking, mogen de leerlingen doorstromen naar de Orange Kids Band en wanneer het eerste diploma op zak is, wordt er aangeschoven bij de Orange Youth Band.

Niet alleen voor jeugdige muzikanten staan de deuren open, ook startende en gevorderde muzikanten zijn van harte welkom. Mogelijk staat er nog een bariton te verstoffen op zolder of een ongespannen drumstel ergens in een hoekje. Maar misschien is er ook wel geen instrument aanwezig; iedereen is van harte welkom en graag bespreken we de mogelijkheden met jou.

Meer weten? We zien je graag donderdag 15 september verschijnen tussen 18.30 uur en 22.00 uur in het LTC-gebouw.

Ook kun je meer informatie vinden op www.oranjeassen.nl of stuur gerust eens een mail voor meer informatie naar secretaris.oranje.assen@gmail.com.


Auteur

admin