Multitouchtable officieel in gebruik genomen in Bibliotheek Beilen

Assen

Sinds enige tijd staat in de bibliotheek van Beilen een Multitouchtable, een supergrote tablet waarop Apps staan. Tijdens de Open Monumentendag, zaterdag in Beilen heeft wethouder Bent de Multitouchtable officieel in gebruik genomen.

Dit door het spelen van de Monumentenquiz. Deze quiz over de geschiedenis van Beilen en omgeving is speciaal voor deze dag door Historische verenging, Oudheidkamer en Bibliotheek gemaakt. Wethouder Bent wist met behulp van alle aanwezigen, alle negen vragen goed te beantwoorden. Eerder deze dag vond in de Stefanuskerk een Boerenbruiloft plaats. Het bruidspaar was met alle gasten naar de bibliotheek gekomen om ook bij de officiële in gebruik name aanwezig te kunnen zijn. Oudheidkamer, Historische vereniging en bibliotheek willen in de toekomst meer Apps ontwikkelen voor de Multitouchtable. Komt u gerust eens een kijkje nemen of bijvoorbeeld om de Monumentenquiz ook eens te spelen.

Auteur

Albert-Jan Garama