Gemeente Midden-Drenthe ontvangt nieuwe inwoners

Assen

Ruim 80 nieuwe inwoners maakten gebruik van de uitnodiging om kennis te maken met de gemeente Midden-Drenthe op zaterdagochtend 10 september. Burgemeester Ton Baas opende de bijeenkomst met een hartelijk welkom.

Na de koffie kregen de inwoners een rondleiding door het gemeentehuis, waarbij onder andere een bezoek aan het archief werd gebracht. De jongste nieuwe inwoners konden onder begeleiding creatief aan de slag. Zij maakten mooie kunstwerken. Trouwerij Na de rondleiding konden de inwoners een traditionele trouwerij in de Stefanuskerk in Beilen bijwonen. De trouwstoet compleet met paard en wagen vertrok vanaf het gemeentehuis. De traditionele trouwerij werd georganiseerd in verband met de Open Monumentendagen die ook dit weekend zijn.

Auteur

Albert-Jan Garama