Vocal group Voix-la! zoekt ervaren zangeressen

ANNEN

Oproep: ,,Zing je graag? Heb je ervaring met het zingen in een groep? Beschik je over een flinke dosis humor? En heb je tijd over op de donderdagavond? Vocal Group Voix-la! zoekt jou!”

,,Op donderdag 22 september ben je van harte welkom om een keer vrijblijvend met ons mee te zingen. Wij repeteren tussen 20.00 uur en 22.00 uur in woonzorgcentrum 't Holthuys in Annen. Voix-la!, sinds oktober 2011 actief, bestaat uit 13 enthousiaste vrouwen die, onder leiding van onze nieuwe dirigente Marijke Harsevoort, ‘hun mannetje’ staan. We zingen de sterren van de hemel en brengen onze nummers overtuigend mét een goedgevonden choreografie. Een mix van Nederlands- en Engelstalige popmuziek met vaak verrassende arrangementen. Een deel van de arrangementen zijn van de hand van onze dirigente, maar we maken daarnaast gebruik van andere arrangeurs.”

,,Wij staan voor plezier en uitstraling, maar zeker ook voor muzikale zangkwaliteit en perfomance! Voix-la! is een vereniging met veel ruimte voor eigen creativiteit, een eigen gezicht.”

,Heb je belangstelling om te komen luisteren en misschien wel mee te doen? Stuur dan een mailtje naar info@vocalgroupvoix-la.nl.”


Auteur

Redacteur